Wie zijn we

1. Sinds wanneer bestaat ons bedrijf en wie heeft het gesticht?

Het is een ambachtelijk familiebedrijf ontstaan in 1974 onder de naam "Beenhouwerij Urbain" van Vermeulen Urbain - Coppieters Cecile.

2. Maakt ons bedrijf deel uit van een groep?

Waarom uw slager een Klasse Clubslager geworden is.

Een 50 tal gemotiveerde ex-Clubslagers en ex-Topklasseslagers hebben de handen in elkaar geslagen, ze stemden hun ideeën en gedachten op elkaar af en verenigden zich zonder hun eigenheid te verliezen in
een nieuwe groepering en gaan samen voluit voor "Klasse".


3. Welke is de omvang van de onderneming in aantal werknemers?

Vier verkoopsters en wijzelf, is een team van 6 personen met in het weekend en vakantie jobstudenten.

4. Bij wie berust de leiding van dit bedrijf?

Sinds 2005: overname bedrijf door zoon Vermeulen Filip en Van Beneden Petra
Filip
opleiding : Slager - Spekslager - Vleeswarenbereider - traiteur
Petra
opleiding: Slager - Spekslager - Meesterkok

We worden bijgestaan door een team gemotiveerde verkoopsters die instaan voor de verkoop, helpen, creëren, produceren en presenteren. In het weekend helpen vooral jobstudenten in de verkoop.
Filip staat vooral in voor de productie samen met het team, aankoop grondstoffen,…
Petra staat vooral in voor verkoop, acties,.. en administratieve taken.

5. Welke zijn de voornaamste activiteiten van het bedrijf?

Ons moto is: "uw tafel verdient bekroonde kwaliteit"

6. Welke is ons huidig stand van zaken en welke evolutie heeft het gekend de laatste 3 à 5 jaar?

In groeiende lijn vooral ons zelf bereide afwisselende panklaar, charcuterie, salades,..
Een meerverkoop van schotels ,barbecue, gourmet,…
Drukkere zondagen.

7. Wat is de marktsituatie in ons domein.

Wij zijn in de streek gekend voor kwaliteit en ambachtelijk produkten en wensen dit verder bekend te maken.

8. Welke zijn onze ambities voor de komende 3 à 5 jaar?

Uitgroeien naar een kwaliteitsbedrijf gebaseerd op ons toekomstige HACCP normen. Nieuwe specialiteiten uit eigen werkhuis. Ons onderscheiden van de anderen. Producten prijs kwaliteit voor ieder wat wils.

9. Hoe is onze organisatie gestructureerd?

Elke verkoopster heeft haar verantwoordelijkheid van de winkel, vb.Etikettering, aanvullen toonbank, klanten bedienen, onderhoud,…
Alle verkoopsters vullen elkaar aan en werken in teamverband.

Wekelijks wordt er een werkplanning gemaakt.

10. Hou zouden we onze bedrijfscultuur kunnen beschrijven, of anders gezegd onze werk- en managementstijl?

Klasseslager Vermeulen wordt bestuurd als een familiebedrijf met de voordelen van een
"klein bedrijf": koffie, muziek, persoonlijk contact met collega's en klanten.

Onze toekomst zal gepaard gaan met de ontplooiing van onze medewerkers, zij zijn de belangrijke troeven van ons bedrijf.

Onze leiderspositie kunnen we enkel behouden en versterken in de mate dat we iedereen betrekken bij dit expansieplan.

Onze werkwijze is dus gebaseerd op souplesse, creativiteit en actieve deelname van iedereen in het opmaken van actieplannen die in teamverband worden opgemaakt.

We worden ertoe aangezet medewerkers of medewerksters aan te werven die die lange termijn visie hebben en die een carrière willen opbouwen eerder dan gewoon een inkomen verwerven. De mogelijkheid tot ontplooiing is voor iedereen in het bedrijf aanwezig.

Anderzijds is onze filosofie: We zijn slechts op de markt dankzij onze klanten.

11. Welk is het profiel van onze klanten?


Onze klanten zijn voornamelijk mensen die komen voor:

Klantvriendelijkheid, verfijnde zelfgemaakte producten, groot assortiment vers vlees, advies, dagreclames, buitenlandse producten, light assortiment, aandacht voor kinderen, sfeer, belegde broodjes, acties, feestschotels, zondag open,…

12. Wat heeft ons bedrijf te bieden op vlak van tewerkstelling

De uitbreidingen van onze activiteiten vereist meer dan ooit de bijdrage van gemotiveerde medewerkers. Die hun bekwaamheden willen ontplooien zonder enige beperking.


De mogelijkheid om een carrière uit te bouwen is vanzelfsprekend.
We willen onze zaak verder in de streek bekend maken.
Ons team is jong dynamisch en de werksfeer is heel aangenaam. Het zijn de resultaten die tellen. Uw creativiteit en uw persoonlijke ambitie zullen maximaal kunnen benut worden.



Filip, Petra, Lenie & Silke en personeel