Klasse ClubSlager Vermeulen in de prijzen tijdens Meat Expo


bron: Het Laatste Nieuws

Beker van Meat Expo voor de schotel koud buffet, die uitmuntte in originaliteit, creativiteit, afwerking en finesse: Filip Vermeulen ,Klasseslager Vermeulen, Sleidinge

De gourmetschotel intrigeerde door de techniek van het gespoten vetwerk. Zeer fijn afgewerkt en een streling voor het oog qua legtechniek en originaliteit

Filip Vermeulen & Petra Van Beneden Wurmstraat 6 9940 Sleidinge
Behaalden met glans het certificaat van finalist van de officiële Meesterschapwedstrijd voor beenhouwers van België 2013. Met deze prestatie zetten ze zichzelf aan de top van het selecte clubje van ambachtelijke beenhouwers,

ze mogen zich gedurende 2 jaar de 4de BESTE BEENHOUWER VAN BELGIË noemen

o VAKWIJDSTRIJD VOOR AMBACHTELIJKE SLAGERS

WE HEBBEN IN TOTAAL GEWONNEN

o 8 GOUDEN MEDAILLES
Gekookte beenham, kippewit met zongedroogde tomaten, paté van de chef,
ouderwetse boerenpaté met varkenswangetjes, fondue, gourmet, koud buffet
stoofpot "the duke of berkshire

o 6 ZILVEREN MEDAILLES
Boererauwe ham, filet de sax, gerookt spek, hespeworst, vleesbrood "the duke of berkshire,bloedworst
Van onze 14 deelnemende producten

o EUROBEEF: Eurobeefvakwedstrijden barsten uit hun voegen!
Het weer was 24/03/2013 stevig zijn kluts kwijt. Uitzonderlijke sneeuwval teisterde het ganse land, op West-Vlaanderen na. Dat kon de 262 ingeschreven slagers en junioren van de Eurobeefvakwedstrijden niet deren. Ze arriveerden allemaal op tijd met 1226 producten en schotels. Een massaal succes, dat in de 42-jarige geschiedenis van de Eurobeefvakwedstrijden nog nooit was gehaald. Tachtig juryleden stonden om 7 uur klaar om alle producten te proeven en te keuren