Gamma

Het breedste gamma aan kwaliteitsproducten uit eigen
werkhuis,gevarieerd en creatief in ons assortiment.

Voor wie houdt heerlijk vlees en op zoek is naar de beste kwaliteit.

Filip Vermeulen is boven alles een echte beenhouwer.
Bij ons vind je heerlijk vlees van de beste dieren dagvers versneden in onze eigen atelier.

VERS VLEES
VERMEULEN SPECIALITEIT

RUNDSVLEES

Witblauw ras is een kwaliteitsrunderras uit België, dikbilvaarzen die 1 maal gekalft hebben.
Altijd vrouwelijke dieren voor hun uitmuntende smaak en fijn van draad, daardoor is het supermals en smaakvol.
Ons assortiment rundvlees wordt zorgvuldig uitgekozen volgens onze hoge eisen:
côte a l'os , entrecôte, tussenrib entrecôte, rosbief, filet pure, tournedos, rumsteak, gepelde- en gezinsbiefstuk, mals stoofvlees, kraai, schenkel, platte rib, soepvlees en van het rolletje ,…
Het staat allemaal in ons assortiment en word versneden naar wens.


DE VAKKUNDIGHEID VAN VROEGER, DE KWALITEIT VAN VANDAAG

 

KALFSVLEES

Ons kalfsvlees is van Belgische afkomst.
Kalfsgebraad, lapjes, fricassee, schenkel en kotelet in ons assortiment, en niet te vergeten: ons kalfsgehakt 60% kalf en 40% varken. Sappig, fijn van korrel en gepast gekruid,
zeer geliefd bij onze klanten.

VARKENSVLEES

Lekkere vaste varkenskoteletjes, filet, tussenrib, boef en gemarineerde koteletjes.
Hespengebraad en sneedjes, filetgebraad, varkenshaasje, stoverij, doorregen spek, vleesribbetjes, spareribs, mignonette, varkenswangetjes, hammetje, niertjes, lever en hersentjes altijd in ons assortiment.

 

DUKE OF BERKSHIRE

Klasse slager Vermeulen presenteert: exclusief duke of berkshire, een authentiek en uniek Engels varkensras in West Vlaanderen gekweekt, het stokpaardje van veel gerenommeerde chefs. Berkshire varkens zijn gekend om hun uitmuntende en uitzonderlijke SMAAK, hun MALSHEID en hun TOPKWALITEIT.
Varkens côte a l'os , varkensoester en varkenskarbonade.

www.dukeofberkshire.eu


 

GEVOGELTE

Een compleet gamma van kwaliteitsgevogelte, dagelijks bij ons aangeleverd: kippen, kipfilet, kippenbillen (op zaterdag 3 + 1 GRATIS) kalkoenfilet, gemarineerde kipfilet. Daarnaast ook dagelijks in ons assortiment, volledig panklaar: kipworst, kipburger, kipschnitsel,…

Elke zaterdag: kippenbillen 3 + 1 GRATIS


WILD

Ons wild wordt steeds met de grootste zorg en naar onze normen geselecteerd, daarom kiezen onze erkende wildhandelaars voor vers en jong wild van de beste kwaliteit. Wild is verkrijgbaar afhankelijk van het seizoen.
Liefst 2 dagen op voorhand bestellen.
Gemakkelijk en super lekker
Indien u de beste kwaliteit wenst voor uw familie en vrienden, raden wij u aan wild en gevogelte vers bij ons te kopen.
Met de gepaste bereidingsinstructies is dit nog zo lekker (wild kan van smaak veranderen bij te lang garen of heropwarmen)

 

CHARCUTERIE

80 % van onze fijne vleeswaren wordt in eigen huis gemaakt. Altijd op ambachtelijke wijze, met geselecteerde grondstoffen volgens eigen recept.
Hieronder een greep uit ons gamma.


HUISBEREIDE CHARCUTERIE

  • Gekookte hammen, patés: van de chef, crème-, appel- en boerenpaté, wildpatés:haas, ree, everzwijn en fazant,…
  • Frikandon , kipfrikandon, frikandon met kaas, boerenbrood, kalfsbroodje met gandaham,..
  • Hespenworst, grillworst, gebakken rosbief, varkensgebraad, Fransgebraad, casserrib en ovengebakken kalkoen,…
  • Bloedworst, barbecueworst, kaasgrillworst,…
  • Boerenhesp v/h huis, gerookte bacon, -boef, -filet de sax, -spek,…
  • Kippenwit en zijn afleidingen,…
  • Voor ieder wat wils zowel, mager of zoutarm.

SALADES

Groot afwisselend assortiment volgens seizoen, een greep uit ons gamma huisbereide salades:
Visserscocktail, zomerse bouilli, kilokiller, salade maison, krab-, garnaal-, vleessla, assortiment kipsalades en wekelijkse afwisselende toppers.

 

GEHAKT & WORST SPECIALIST ons visitekaartje


Gehakt en worst, hiermee zijn we van ver gekend voor de beste kwaliteit en smaak.
Wordt met uiterste zorg samengesteld, super vers, kwaliteits grondstoffen en zelf samengestelde kruiden.
Verschillende soorten gehakt verkrijgbaar.
Donderdag gehaktdag 1 kg. + 200g. GRATIS

 

DROGE WORST niet te missen tussendoortje


De echte boeren droge worst naar het recept van vader Urbain, grote of kleintjes. HEERLIJK!

BLOEDWORST

van september t.e.m. juni





 
     

 

TRAITEUR


Een slager is geen kok, een kok is geen slager. Daarom heeft Petra een kok, meesterkok opleiding en volgen we nog elk jaar samen kokopleidingen, voor wie houd van culinaire hoogstandjes en op zoek naar de beste kwaliteit.
Al onze gerechten worden zo gezond mogelijk bereid met een minimum aan vet en zout,
seizoensgebonden en afwisselend assortiment.



Enkele specialiteiten

Hutsepot: volgens recept van vroeger met veel verse groenten en veel malse stukken vlees.
Soep: bereid met verse groenten.
Gebakken ribbetjes: lekker mals.
Gebakken kippenbil:altijd in assortiment (vers gebakken kip op bestelling) .
Stoverij van het huis.
Vol au vent met malse stukken kip.
Spaghettisaus met fijn gebakken gehakt en verse groenten.
Puree, groenten puree :wortel, spinazie, savooi en gebakken aardappelen met spek
Wildstoofpotje (seizoensgebonden).
Kippenstoverij
Gentse waterzooi
Vogelnestjes in tomatensaus
Balletjes in tomatensaus
Afwisselende visgerechten


CONSERVEN

 

DAGSCHOTELS

Jaar in jaar uit vindt u bij ons een verse dagschotel en soep, gezond en lekker.

Gezonde snacks voor de jeugd

Spaghetti
Lasagne
Pizza

BELEGDE BROODJES

Zie broodjes folder

DESSERT

Zelfbereide chocomousse en rijstpap.

 

KAAS

Ruim assortiment kaas zeker 50 soorten in de winkel verkrijgbaar,
van beemster kazen tot Franse en zachte kazen voor ieder wat wils,
gesneden naar wens in sneetjes, blokje, spietje of gemalen.

 

TRACEERBAARHEID

Kwaliteit begint bij de leverancier. Bij levering van producten controleren we de hygiëne
van de chauffeur en de vrachtwagen, de temperatuur van het vlees, het gewicht en de
lotnummers. In combinatie met het lotnummer van leverancier kunnen we zo van elk stuk
vlees teruggaan naar de bron van het vlees.

Na het bereiden van de gerechten wordt alles onmiddellijk verpakt en afgekoeld en
voorzien van een datum.