Voor de keukenprins(es)

Het gebeurt steeds vaker dat u thuis voor een gezellig gezelschap wilt koken (bijvoorbeeld tijdens de feestdagen). Wij zien steeds meer de trend opkomen dat er grote stukken vlees worden besteld voor dit soort gelegenheden. U als gastheer/gastvrouw wil dan ook graag goed voor de dag komen, wij van Klasseslager Vermeulen staan u graag bij met het samenstellen van u menu en geven u graag advies en een juiste bereidingsadvies mee. Daarnaast kunnen wij het vlees vast opensnijden, insnijden of opbinden. Voor alle grote te bereiden stukken vlees hebben wij een bereidingswijze voor u op papier staan. Alsook hebben wij ook kernthermometers voor u in ons assortiment. Hieronder geven wij een opsomming van het assortiment vlees. Uiteraard is dit een greep uit het assortiment. Heeft u iets anders in gedachte neem gerust contact met ons op.
kalfvlees

Kalfsvlees

Super mager en lekker mals Klik hier voor meer informatie over ons kalfsvlees

rundsvlees

Rundvlees

Onze vertrouwde kwaliteit Wit Blauw ras "vrouwelijke dieren": Smaakvol en mals Klik hier voor meer informatie over ons rundvlees

varkensvlees

The duke of Berkshire varkensvlees

Is een authentiek en uniek Engels varkensras, in West–Vlaanderen gekweekt. Al vanaf de 18de eeuw geroemd om zijn uitmuntende en uitzonderlijke smaak. Klik hier voor meer informatie over "The duke of Berkshire"

lamsvlees

Belgisch lamsvlees

Lamsvlees van eigen bodem Klik hier voor meer informatie over ons lamsvlees

beenham

Beenham

Uit eigen uit eigen werkhuis

wild

 

Wild en Gevogelte

Van onze eigen leverancier Klik hier voor meer informatie over ons wild en gevogelte.